T&A Partners
+32 (0) 54 / 41.92.00
http://www.tenapartners.be/

Links

BIV

 Het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) is een publiekrechtelijke beroepscorporatie. Het heeft
als hoofdtaak de toegang tot het beroep te regelen en de naleving van de plichtenleer te waarborgen.

Het beroep van vastgoedmakelaar is gereglementeerd: eenieder die als zelfstandige vastgoedmakelaarsactiviteiten wenst uit te oefenen, moet ingeschreven zijn bij het BIV.
Vastgoedmakelaars zijn bovendien verplicht om de regels van de plichtenleer na te leven.

 

Immoweb

Immoweb is de eerste vastgoedsite van België. Het maakt van ons de onbetwiste leider op de Belgische vastgoedmarkt. Immoweb bestaat sinds 1996 en beslaat het hele Belgische grondgebied. Als je wilt weten hoeveel mensen elke dag hun vertrouwen in ons stellen, surf dan naar de site van CIM - Métriweb. CIM is de officiële instantie voor het vaststellen van de bezoekcijfers van de belangrijkste Internetsites van België. Immoweb is lid van de Produpress-groep.

Premiezoeker

De teamleden die Premiezoeker ontwerpen en de informatie juist en volledig trachten te houden, beantwoorden persoonlijk al je vragen en opmerkingen. Waarom doen we dat? Omdat wanneer je een vraag hebt, gefrustreerd bent of iets wil bijdragen aan de verbetering van premiezoeker je wordt geholpen door iemand die met je meevoelt en er alles aan doet jou een goede premie-zoekervaring te bezorgen.

OVAM

De OVAM heeft als taak bij te dragen tot een betere bodemkwaliteit en waakt over de naleving van het Bodemdecreet. Via instrumenten als bodemonderzoeken, bodemsaneringen en risicobeheer worden mens en milieu beschermd tegen de risico's van bodemverontreiniging.

Ruimtelijke ordening in Vlaanderen

Deze website wordt u aangeboden door het Departement Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed (RWO) van de Vlaamse overheid.

Notaris

U gaat samenwonen of trouwen? U heeft de woning van uw dromen gevonden? U wil starten met een eigen onderneming? Proficiat! Deze beslissing zal uw leven veranderen. Reden genoeg dus om goed doordachte beslissingen te nemen. Daarbij het nodige onafhankelijke en gepersonaliseerde advies krijgen, is geen overbodige luxe.

Immotheker

Immotheker is een onafhankelijke onderneming. Wij begeleiden u financieel voor, tijdens en na de aankoop van een woning. Op ons kan u blijven rekenen, ook nadat de lening is afgesloten.

In een vrijblijvend verkennend gesprek geven we u deskundig advies op maat van uw persoonlijke situatie. U krijgt van ons de beste formules op een rijtje.

Reglement van plichtenleer van het BIV

Koninklijk Besluit van 29 juni 2018 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV

Vlaams Leningsfonds

Het Vlaams Woningfonds geeft voordelige woonleningen vanaf 1,5% aan gezinnen met minstens 1 kind en een begrensd inkomen.

Provincie Oost-Vlaanderen

Op deze website kunt u alle nuttige informatie vinden aangaande de Provincie Oost-Vlaanderen.

Provincie Vlaams-Brabant

Op deze website kunt u alle nuttige informatie vinden aangaande de Provincie Vlaams-Brabant.